Multumeste-I lui Dumnezeu ca nu ti-a trimis ceea ce ai cerut!

Dorintele tale nu sunt indeplinite, iar rugaciunile raman “neauzite” si dai vina pe El.

Simti ca sufletul tau arde si ca nimic nu mai are sens. Simti ca niciodata nu ti-ai dorit mai mult in viata acel lucru, esti dispus(a) sa faci absolut orice sa il obti dar Dumnezeu pare sa aiba alte planuri pentru tine.

Esti suparat(a) pe intreaga lume si pe Dumnezeu ca nu ti se intampla, de ce nu poti obtine desi iti doresti enorm? ceri prea mult? Doar intrebarea asta o ai in cap..

Incepi sa ai parte de indoieli, frustrarile incep sa se acumuleze in tine este ca si cand ai redevenit un copil mic iar toti din jurul tau in afara de tine, primesc jucariile dorite iar tu, nu. Te simti permant supus(a) la un fel de test din partea lui Dumnezeu, iar El a este cel care te-a ales pentru incercarile sale tocmai pe tine.

Durerea este imensa dar trebuie sa intelegi ca aceasta este doar pozitia ta actuala si nu este in niciun caz o destinatie finala! Aminteste-ti ca absolut tot ce se intampla si nu se intampla in viata noastra, are propriul motiv. Dar pentru a intelege cu adevarat trebuie doar sa ai RABDARE!

Dumnezeu nu trimite niciodata oamenii dincolo de capacitatile lor. Are grija de tine si daca ceva nu s-a intamplat, nu s-a intamplat pentru ca poate era un pericol pentru tine chiar daca nu-l vezi acum clar. Chiar daca la un moment dat ai simtit ca lucrurile rele au cazut efectiv pe capul tau unul dupa altul, poate uneori chiar in acelasi timp si ca ai pierdut speranta, nu uita sa incerci sa te detasezi si sa constientizezi ce ai acum. Esti puternic(a), uimitor si inca stai in picioare. Ai supravietuit toturor furtunilor si cel mai important, ai iesit din ele mai puternic(a) ca niciodata.

Trebuie sa stii ca inainte de a te imbunatati, viata devine groaznica. Pana la urma vei fi fericit(a) dar in primul rand pentru a ajunge la fericire, viata trebuie sa ne faca puternici. Iar tot prin ceea ce treci exact asta este, drumul tau pentru a deveni cu adevarat puternic(a).

Nu uita ca intotdeauna dupa ploaie, iese soarele! Daca nu ar fi plouat, nu am fi capabili sa vedem curcubeul. Drept urmare trebuie sa fim recunoscatori pentru tot ce ne ofera viata cu bune dar si cu rele. Aceste rele te pregatesc pentru ceva bun si fac parte din destinul tau, transformandu-te in persoana careia esti destinat sa fii.

Nu uita ca o dorinta sau rugaciune neindeplinita, la sfarsit se transforma in cel mai bun lucru care ti se putea intampla! Poate refuzand rugaciunile tale, Dumnezeu te-a scutit de un lucru rau sau de o intalnire cu o persoana toxica care urma sa-ti faca rau in viata.

Intelege ca daca nu s-a intamplat ceea ce ti-ai dorit, inseamna ca Dumnezeu are planuri mai mari pentri tine pe care nici nu ti le imaginezi acum.Daca ai aceasta abordare vei atrage doar lucruri bune si pozitive in viata ta!

Prin urmare, nu dispera, ai rabdare! Cand vei primi in viata ta ceva bun vei intelege absolut tot. Totul va capata un sens si vei rade si vei fi recunoscator ca nu ti-a dat ceea ce ai cerut la un moment dat si-i vei multumi. Intr-o zi vei intelege de aceasta usa ti s-a inchis si vei spune multumesc pentru ca s-a inchis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *