Destinațiile romantice cele mai căutate pentru luna iubirii

Luna Februarie este luna dedicată iubirii și asta datorită zilei de 14 a acestei luni, numită și Valentine’s Day. Vă vom prezenta top 5 destinații romantice, perfecte pentru a merge în această lună. Printre cele mai căutate regăsim Mykonos, Sintra, Perugia și, așa cum vă așteptați, Parisul și Veneția. Mykonos, grecia, arhipelagul Ciclade. Se mai numește și raiul petrecăreților și este printre locurile preferate ale gay-ilor.
Arhitectura este una rafinată, bizantină, decorată cu floricele multicolore și are chiar și o zonă pe malul marii ce se numește “mica Veneție”. Chiar dacă mare parte din cluburi și restaurante sunt închise până la începutul lunii Mai, vă puteți bucura de peisaje și puteți pregăti o cină romantică la malul mării. Sintra, Portugalia, situată pe dealurile din imediata vecinătate a Lisabonei. Străduțe înguste, Quinta da Regaleira, un palat mirobolant din secolul XX, reprezentat de o arhitectură gotică și obiecte mistice cu o încărcătură specială. Locul perfect să săriți în brațele persoanei iubite, datorită fiorilor simțiți. Perugia, Italia. Acest loc ne prezintă povestea unei piețe medievale, cu străduțe și baruri în care puteți degusta vinuri de o calitate înaltă, castele impunătoare, câteva aspecte ce vă vor face să iubiți acest loc. Turiștii pot face și o plimbare cu vaporașul până la insulele de pe lacul Trasimeno. Semnătură lor legată de această perioadă a iubirii o reprezintă trufele de ciocolată cu alune, învelite în ambalaj argintiu și albastru, care vin însoțite și de mesaje romantice (“baci perugina”). Paris, Franța, un clișeu, orașul luminilor. Muzeele, arhitectura clasică, turnul Eiffel, mâncarea delicioasă, toate, împreună, oferă o largă varietate de a-ți petrece timpul, într-un mod la cea mai înaltă calitate, alături de persoana iubită. Veneția, Italia, oraș celebru, construit din peste 100 de insulițe din Marea Adriatică, destinația preferată în rândul vedetelor. Tușa lor personală o reprezintă plimbarea pe apă cu gondolele, un moment romantic demn de un 14 Februarie reușit. Hotelurile de lux și farmecul special pe care îl are zona, face din acest oraș un loc special.
Temperaturile nu sunt foarte ridicate în aceasta perioada a zilei, scuză pe care o puteți folosi pentru a vă adânci și mai mult în brațele persoanei de lângă voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *