Vedetă acuzată în plină pandemie


Recent, cunoscuta Andreea Marin a fost acuzată de faptul că este mai dotată și mai bine echipată decât medicii care lucrează în spitale împotriva noului virus.

Andreea a avut mereu o anumită implicare în ceea ce ține de campanii și strângeri de fonduri. Recent aceasta a solicitat o campanie și totodată ajutorul fanilor și a oamenilor simpli să doneze o anumită sumă de bani care va fi un ajutor venit în sprijinul celor care se luptă cu acest virus necruțător.

Aceasta a reușit să mobilizeze lumea și a strâns o sumă de aproximativ 600.000 euro. Recent, vedeta a luat un interviu unui doctor care se află în linia întâi, iar acesta nu avea un echipament adecvat, fapt ce i-a stârnit pe fanii vedetei. După interviul care a avut loc, vedeta a publicat pe un site de socializare o poză cu aceasta și cu doctorul cu care a discutat, acest fapt iscând comentarii urâte la adresa sa.


„Dna Marin, dar cum sunteți dvs atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecție) și dna doctor doar cu o mască chirurgicală și un halat clasic care nu oferă protecție. Este penibil!!!!!!!!” .


Vedeta nu a acceptat un astfel de comentariu și a răspuns la rândul ei. Aceasta afirmă că nu simte nevoia să se scuze doar fiindcă a primit cadou o mască și că o folosește pentru a se proteja fiindcă se află multe ore în mijlocul a zeci de oameni cu scopul de a coordona un convoi umanitar. Mai a adăugat că nu are nici o obligație să facă acest lucru, dar o face pentru că așa simte. Apoi a replicat faptul că ea nu concurează cu nimeni, deoarece nu este loc de întreceri în acest context.

Doamna doctor a venit doar să preia donația și a plecat. E cu totul alt nivel de expunere. Nu simt nevoia să vă dau explicații, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs. stați și comentați, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteți face mai mult”, a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *