Vali Vijelie este unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști de la noi din țară.

Este apreciat, talentat și încântă oamenii cu vocea sa până ce aceștia se ridcă în picoare la evenimentele lui. Artistul a știut mereu să facă atmosferă, să transmită emoții prin melodiile sale și să trăiască moemntul alături de fanii săi.


După cum bine știm, Vali Vijelie este numele de scenă, dar care este numele real al manelistului? Vali Vijelie se numește, în buletin, Valentin Rusu, lucru pe care nu mulți sunt cei care îl știu. Un alt lucru extrem de interesant despre Vali Vijelie este acela că mama lui, Florica, este prima femeie din România care a cântat romanțe la un post de radio, deci talentul s-a transmis din generație în generație.


Desigur că viața lui Vali Vijelie pare a fi una împlinită, însă, la fel ca mulți alții, celebrul interpret de muzică de petrecere a plecat de jos, a avut o copilărie grea și plină de neajunsuri. Artistul era nevoit, în vacanțele de vară, să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu și chiar în câmp, pentru a-și asigura rechizitele școlare.


Însă acest lucru nu l-a împiedicat să ajungă ceea ce este astăzi. A muncit din greu ca să poată oferi celor 4 copii ai săi, Cati, Nuțu, Florin și Rafael și soției sale, Carmen, tot ceea ce lui i-a lipsit.


Vali Vijelie a fost „victima” unui pariu nebunesc, a cărui miză a fost mustața lui! Acum ceva timp, vizibil amuzat de situație și amintindu-și cu drag de acea perioadă, Vali Vijelie a povestit că Minodora a fost cea cu care a făcut un pariu.


„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos”, a povestit Vali Vijelie, despre cum a renunțat la mustață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *