Un nou serial marca Netflix pregătit și cu ajutorul creatorului ,,La Casa de Papel’’

Serialul ,,La Casa de Papel’’ a provocat o întreagă isterie în toată lumea. Pentru cei ce nu știu despre ce e vorba, ,,La Casa de Papel’’ este un serial de televiziune spaniol, genul thriller, creat de Álex Pina pentru postul spaniol de televiziune Antena 3, și pe care Netflix l-a adus pe platforma sa de streaming. Serialul a apărut în decembrie 2017, iar a doua parte a venit destul de repede, în aprilie 2018.


Chiar în plină pandemie, pe 3 aprilie, a fost lansat al patrulea sezon care a făcut furori, declarându-se că a fost cel mai vizionat serial, conform unei firme de consultanță care a venit cu propriul raport.


Netflix colaborează din nou cu Álex Pina, omul din spatele mega-cunoscutei serii ,,Fabrica de Bani’’ (în traducere) plus producătorii de la seria ,,Crown’’ și scoate la înaintare un serial plin de mister, crime și droguri.
Noua drama întunecată de la Netflix ,,White Lines’’ este plină de nuditate, sesiuni de sex în grup, lupte sângeroase și kilograme de cocaină.


Drama a fost filmată în Insulele Baleare, inclusiv în Mallorca și Ibiza, așa că așteptați-vă la o mulțime de petreceri la piscină și vile epice – deși povestea în sine este altceva decât frumoasă.


Serialul va urmări ancheta privind dispariția și moartea unui legendar DJ Mancunian, care a dispărut o vară pe insula spaniolă Ibiza. 20 de ani mai târziu, trupul său este descoperit pe insulă, iar sora lui călătorește la Ibiza pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat două decenii mai devreme.
Primul sezon din ,,White Lines’’ va avea 10 episoade și apare pe Netflix pe 15 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *