Lavinia Pîrva recurge la o alimentație mai sănătoasă


După cum mulți dintre noi știm, Lavinia Pîrva este soția cântărețului Ștefan Bănică și împreună aceștia au avut mereu o apariție remarcabilă și plăcută faniilor. Lavinia a fost mereu o femeie care arată bine în orice îmbrăcăminte, iar kilogramele în plus nu au reprezentat niciodată o problemă pentru ea.

De curând vedeta a menționat faptul că aceasta ar dori să scape de câteva kilograme deoarece în perioada aceasta în care stăm acasă acest lucru este ușor de practicat. Ea dorește ca păna la ziua de naștere a fiului ei, care este peste aproximativ o lună, să reușească să dea jos 4 kilograme sau chiar mai mult dacă regimul alimentar și sportul îi vor permite acest lucru.

Aceasta a transmis pe o rețea de socializare, faniilor săi, faptul că dorește să ajungă la silueta mult visată și pentru aceasta s-a apucat de sport și o alimentație mult mai echilibrată.


„Dragii mei, eu m-am apucat de sport. Voi încerca să mănânc mai puțin și mai sănătos. Mi-am propus ca până pe data de 13 mai, ziua în care băiețelul meu va împlini 1 anișor, să dau jos cele 4 kilograme acumulate în această perioadă”, a menționat vedeta.


Aceasta a mai postat și câteva detalii despre regimul alimentar pe care îl ține și exercițiile la care recurge. Planificarea meselor și a ceea ce conțin acestea este următoarea:


„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă, scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar) Mișcare: Minimum 35-40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva, oricât mi-ar fi de greu”.

Vedeta încurajează fanii să recurgă și ei la o dietă alimentară mai sănătoasă în această perioadă deoarece aceștia se vor simți mult mai bine și posibil vor ajunge la aspectul dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *