Cine a fost femeia ce a fost sortită la moarte din cauza frumuseții sale de inegalat

În anii 1926 trăia Tita Cristescu, femeia ce a purtat titlul de Miss România, timp de ani la rândul. În 1935, aceasta a fost destinată morții, chiar de Crăciun, la frageda vârstă de doar 27 de ani.

Modul în care s-a stins din viață nu a fost unul întâmplător. Femeia a fost otrăvită cu cianură de potasiu, introdusă în niste dulciuri. Cel ce i-a dorit moartea a fost găsit la aproximativ 20 de ani de la moartea ei. Și se pare că singurul motiv pentru care a omorât-o a fost invidia, din cauza frumuseții sale răpitoare.


Așa cum citim prin cărți sau vedem prin filme, datorită frumuseții sale aceasta părea că are întreaga lume la picioare. O domnișoară mondenă, a Bucureștiului interbelic, avea diferite relații de dragoste, ce se terminau cu diverse scandaluri și avea mai mulți amanți plini de bani ce o întrețineau.


Tatăl său și-a dorit să își mărite fata cu un bărbat burghez, plin de bani, profitând de frumusețea fiicei sale. Tita a fost căsătorită de tânără cu Alexandrescu Ionescu Bujor, un bogat om de afaceri, dar de care s-a despărțit când a dat faliment.


Și-a dorit să devină actriță. Și chiar atunci când viața sa părea că intră în cea mai fericită perioadă a vieții sale, din toate punctele de vedere, servitoarea i-a adus o cutie de bomboane, pretinzând că vin din partea celui ce urma să-i devină soț. Ea a și vrut să-i servească pe prietenii ei, dar, din fericire pentru ei, au refuzat-o.


”Se constată că din acestea lipseau exact atât cât mânase Tita. Servitoarea nu se atinsese de ele. Ea declara în stânga şi în dreapta că nu îi stă în obicei să guste şi cu atât mai puţin să mănânce din bomboanele şi prăjiturile stăpânei”, povestea cel ce se ocupa la vremea respectivă de întreaga anchetă.


La 20 de ani de la moartea Titei, întreg misterul a fost deslușit într-un mod pe care nimeni nu l-ar putea crede. Se pare că un preot a deslușit întregul mister, după ce a fost chemat la o spovedanie a unei bătrânici, aflată la un pas de moarte.

Aceasta i-a mărturisit crima și motivele. Și nu era nimeni alta decât chiar cea ce i-a fost servitoare, Maria Suciu. Nimeni nu se putea aștepta că aceasta ar fi fost în stare de așa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *