Job de vis pentru Vulpița de la Acces Direct

 

Vulpiţa s-a obişnuit să fie celebră, la fel cum s-a obişnuit şi cu lumina reflectoarelor. Veronica Stegaru a semnat contract de muncă cu creatoarea de modă, Sonia Trifan. De la atelierul său s-au îmbrăcat numeroase celebrități. Momentul semnării contractului a fost unul emoționant. Vulpița a început să plângă, gest care i-a smuls câteva lacrimi și Soniei.


“Sunt sigură că nu voi fi dezamăgită sub nicio formă de Vero”, a mărturisit Sonia Trifan în cadrul interviului oferit pentru emisiunea prezenată de Mirela Vaida.


“Nu, promit, doamna Sonia și vă promit din tot sufletul meu”, a spus Vulpița în timp ce lacrimile încă îi curgeau pe obraji.


În timpul declarațiilor, Sonia Trifan a dezvăluit că s-a gândit să o lase pe Vulpița să creeze două – trei creații vestimentare. Sonia a declarat că intenționează să o învețe pe Veronica în următoarele zile lucruri elemenatare și apoi mai complicate de croitorie și design. A mai adăugat că i-ar plăcea să o trimită chiar la un curs de croitorie, doar că acestea sunt mai lungi, de 3 sau chiar 4 luni. Dacă Veronica va rămâne alături de creatoarea de modă și de echipa acesteia, atunci Sonia se gândește serios să o înscrie și pe aceasta la cursul de croitorie pe care ea însăși l-a urmat la început la rândul ei. Iar mai apoi, Trifan este dispusă chiar să îi permită Veronică să creeze două sau trei rochițe, desigur, cu ajutorul său.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *