Ce se întâmplă cu zborurile din vară? Oprește pandemia, zborurile?


Pandemia cu Coronavirus a creat nenumărate probleme. Multe zoruri au fost anulate încă de la sfârșitul lui martie, toate companiile aeriene au fost oprite. Multe țări s-au aflat pe lista roșie a infectariilor iar asta a dus la anularea excursiilor și a viziterol exterioare.


Totuși, mulți s-au putut întoarce acasă pe baza actelor de cetățenie, și au avut permisiunea de a trece de graniță. Până acum au fost carantinați și puși sub supraveghere la Constanța, unde au avut un loc special amenajat pentru asta. Trebuia să stea două săptămâni, apoi puteau pleca acasă dacă nu manifestau reacțiile specifice virusului.

Aeroport

Cu toate astea, mulți au fost asimtomatici și când s-au întors la familii, au infestat oameni în jurul lor. De la jumătatea lui mai, aceștia nu au mai fost trimiși la Constanța, au fost trimiși la casele lor și puși sub supraveghere de către poliția din orașul lor. Ei trebuie să stea 7 zile în casă iar dacă nu prezintă simtome pot ieși din case.


Dar ce se întâmplă de la 1 iunie? Unele zboruri au fost aprobate și românii se pot întoarce acasă din America, sunt rugați să stea în case și să anunțe DSP-ul din județul lor pentru a fi monotorizati.


S-au făcut petiții care așteaptă să fie aprobate pentru ca toți să își poată petrece vacanțele unde vor dori. Vor fi zborurui dar mai rare, însă românii nu vor mai trebui să stea în case supravegheați. Asta în cazul în care pandemia cu coronavirus nu face ravagii prea mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *