La mai bine un an și jumătate de la dispariția Luizei și Alexandrei lucrurile încă nu s-au lămurit

A trecut mai bine de un an și Luiza și Alexandra tot dispărute sunt. Nimeni nu a mai aflat nimic de aceste fete.

Chiar dacă au avut un martor ce presupune că le-a văzut în Italia și a dat declarații certe despre ce fac acestea acolo și că oamenii ce le-au răpit sunt mâna în mâna cu carabinierii. Dar se pare că se vrea ca dosarul să fie îngropat și fetele să rămana dispărute. Mai mulți spun că ar putea fi mâna poliției din România și chiar a unor miniștrii.


Iată ce spune Monica Melencu, mama Luizei


„Măcar în ultimul moment să aflăm adevărul. Noi nu ştim în realitate ce s-a întâmplat cu copilul meu”.


Părinții fetelor sunt devastați și trag singuri concluzii. Deja nu mai au speranțe deșarte, vor totuși să știe adevărul și să vadă puțină implicare din partea celor sus puși.


„Nu am niciun răspuns concret. Ce s-a întâmplat în data de 14 aprilie? Personal trag o singură concluzie: se doreşte ca acest dosar să fie îngropat. Aşa vor anchetatorii, toate institiţiile angrenate.”

Mesajul a continuat exprimând indignarea familiei considerând că nedreptatea și complicitatea au făcut ca membrii săi să sufere și mai mult decât a făcut-o dispariția subită a fetei. Când nu mai există speranțe reale, singura dorință a familiei rămâne să afle adevărul, deoarece lipsa încheierii aduce cu sine așteptarea și o durere mult mai mare din cauza deamăgirii.


Nu vom putea înțelege trauma familiei, însă aceștia totuși au trecut prin momente cumplite și trebuie să știe ce se întâmplă cu fată lor. Bunicul Luizei, știm că a vrut să se sinucidă după cele întâmplate și că mai mulți membrii au vrut să recurgă la moarte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *