Unde și-a serbat onomastica Victor Orban anul acesta?


Se pare că a-ți face ziua într-un mod luxos, este demodat. De obicei, mulți din domeniul politicii preferau petrecerile ascunse, cu mult acool, prieteni și mulți bani aruncați pe aiureli. Se știe că ei preferă viața modernă și plină de bani, petreceri la vile care să nu fie în față presei. Dar acum lucrurile stau puțin diferit.


Acum se poartă, Palatul Parlamentului. Ludovic Orban și-a petrecut ziua de naștere în Palatul Parlamentului. Din păcate, acesta a fost neatent și au ieșit la iveală niște poze care au devenit imediat virale și au ajuns pe mâna poliției.


Ludovic Orban s-a distrat în incinta clădirii împreună cu premierul României și alți camarazi de muncă. Acesta a fost pozat în timp ce a fumat într-un spațiu închis și mai mult, niciunul nu avea masca. Se știe că în locuri închise nu este permis fumatul, mai ales într-un asemenea loc public unde ar fi trebuit să se respecte acest ordin cu strictețe.

Masca ar fi trebuit să fie obligatorie pentru toată populația României, dar se pare că ei s-au simțit speciali și au renunțat să poarte masca într-o încăpere împreună cu mai mulți oameni.


Ludovic Orban a sunat chiar singur la poliție și și-a recunoscut singur fapta. Și-a asumat responsabilitatea chiar și Minstrul României, a plătit online cele două amenzi pentru fumat și pentru nepurtarea măștii, acestea în valoare de 3000 de lei.


Orban și-a cerut scuze de la polițiști spunând că a fost ziua lui onomastica și s-a abătut puțin de la restricții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *