Cum își petrec românii weekendul prelungit anul acesta?

Ne așteaptă un weekend prelungit. Chiar dacă mulți pe perioada carantinei au avut liber de la muncă, am fost siliți să stăm în case spre binele nostru.
Acum, urmează o mică vacanță de Rusalii, luni majoritatea au liber. Iată cum petrec această vacanță majoritatea românilor.


Unii dintre ei deja și-au făcut bagajul și au plecat spre mare, tocmai de aceea Autostrada Soarelui este blocată, mulți români doresc să se bucure de soare și de aer proaspăt. Împreună cu prietenii aceștia și-au luat inima în dinți și fac această escapa chiar dacă pandemia nu a luat sfârșit.


Alții preferă să meargă la concerte. Acest weekend se anunță o mulțime de concerte, iar biletele s-au dat ca pâinea caldă. Locul unde acestea se țin este în aer liber iar organizatorii au amenajat stadionul specific restricțiilor. S-au făcut marcaje iar în fiecare pătrățel pot sta maxim 4 prsoane la distanță de 1,5 metrii față de celălalt grup.


Unii români preferă o excursie la munte împreună cu familia, profitând de timpul minunat ce se anunță în weekend și de aerul proaspăt. La acest capitol se încadrează și vedetele. Nu toate vedetele au optat pentru concerte, mulți preferă să își petreacă Rusalile la munte, la o cabană împreună cu prietenii.


România pare să intre în normalitate după acest weekend, restricțiile se ridică iar toți își reiau activitatiile normale de până acum. Actorii și-au programat deja spectacolele și sunt în pregătiri intense. În luna iunie au loc multe evenimente, acum toate scenele vor fi ocupate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *