Cum se relaxează Premierul Ludovic Orban după redeschiderea teraselor?

La fel cum se bucură toată lumea de redeschiderea teraselor și de readaptarea la stilul normal de viață, mai ales pe perioada de vară, la fel s-a hotărât și premierul Ludovic Orban să se bucure de o plimbare în Centrul Vechi.


Acesta nu era singur, ci a fost surprins alături de șeful Cancelariei, Ionel Danca și de consilierul Andi Manciu, bucurându-se împreună de o ieșire bine meritată după toată această pandemie greu de suportat. Au discutat mult timp, simțind probabil lipsa de socializare în aer liber din această perioada.


Dar aceștia nu au mers la o oarecare terasă. Premierul Ludovic Orban a fost invitat de către un bun prieten de-al său la redeschiderea terasei pe care o deține în Centrul Vechi.

Toți patronii de terase sunt extrem de fericiți că pot să își redeschidă afacerile, ajungând deja în situații mai mult sau mai puțin neplăcute. Iar prietenul domnului Orban nu este o expectie de la regulă. Pe lângă invitația amicală, acesta a putut profita și de puțină reclamă de calitate, având niște persoane atât de importante și cunoscute la una din mesele sale.


« Răspund la invitația unui bun amic care, de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine », a comunicat acesta către Digi 24.


Jurnaliștii nu au putut însă să îl lase să se bucure complet de o zi cu prietenii, punându-i întrebări legate de starea de relaxare în care intrăm de pe data de 15 iunie și care sunt măsurile luate. Acesta însă a răspuns simplu, spunând că Guvernul încă evaluează și că aceste măsuri vor fi anunțate în câteva zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *