Introducerea Educației sexuale în școli creează conflicte grave

Se dorește implementarea programului de educație sexuală începând din clasele primare 0-4. Mulți sunt pro dar și contra, deoarece la o vârstă atât de mică copiii nu vor știi despre ce e vorba ba mai mult de atât, li se vor stimula reacțiile atunci când profesorul v-a arată jucăriile sexuale.


Cristian Tudor Popescu își spune propriile păreri în legătură cu subiectul și mai mulți terapeuți îi dau dreptate.

Acesta spune că nu ne putem imagina ce au în minte copiii de 12 ani. El este convins că aceștia iau contact pe site-urile pornografice cu pedofilia și darknet-ul prin intermediul smartphoneurilor achiziționate de părinți. El este de părere că educația sexuală este făcută la acest nivel fără vreun acord din parte oricărei autorități, fie că vorbim despre una legislativă sau de una familială. El consideră că în anturajul lor și prin intermediul internetului aceștia explorează, deținând deja informațiile cu care ei ar merge mai departe la școală. El spune că nu este vorba despre educație ci despre tratament, aceștia având nevoie de terapeuți – a spus acesta în emisiunea de vineri seară de pe Digi24.


Ba mai mult Cristian Tudor Popescu afirmă unele probleme ce apar o dată cu lumea sexuală:


„Fetele care se masturbează clitoridian în adolescență ar trebui să știe, să le spună omul ăla care face curs la școală că e posibil să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță, în așa fel încât să nu mai fie satisfăcute de relațiile sexuale normale. Asta este o chestiune medicală. Și ele nu știu acest lucru.”


Acest subiect este cu dus-întors. Chiar dacă materia se va numi Educație Sanitară, părinții trebuie să semneze un acord.


Mulți părinți sunt revoltați și spun că sunt de acord cu această materie începând cu școală gimnazială, nicidecum la o vârstă atât de fragedă începând de la 6 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *