În Bacău se întâmplă fenomene stranii. O familie trece printr-un coșmar.


De mai bine de 1 an de zile, în Bacău au loc accidente la poarta unei familii. În 3 zile s-au întâmplat 2 accidente în care șoferii au intrat cu mașina în gardul incintei dar și nenumărate mașini derapeaza și intră pe contrasens ori se izbesc de pomi. Toate astea după ce drumul a fost refăcut, vecinii spun că este drumul prea neted și mașinile alunecă căci în trecut când drumul era stricat, asemenea evenimente nu aveau loc.


Casa se află pe un colț al drumului național Bacău-Onești, în comuna Helegiu. Accidentele se întâmplă în acea curbă la stânga ce este în urcare.

 

Nicoleta Ioniță, proprietara spune că ajunsese să doarmă câte 2-3 ore pe noapte, iar la fiecare scârțâit simțea nevoia să iasă pentru a afla ce s-a întâmplat. Aceasta trăia într-o continuă neliniște. Mama acesteia spunea că nu se știe niciodată când faci ceva treabă și riști să te trezești cu cineva peste tine în curte. Într-adevăr este un coșmar, în accidentele anterioare au fost chiar și victime. În care un bărbat de 38 de ani a decedat iar soția lui însărcinată a ajuns la spital.

Tot Nicoleta declara că în momentul în care au intrat în curbă,un fenomen ciudat a făcut ca mașina să intre în acvaplanare. Dincolo de partea material cu care proprietara s-a obișnuit deja reparându-și gardul în repetate rânduri, ea se gândește la o posibilă coliziune cu un om de pe marginea drumului care ar fi spulberat de impact.

Aneta Oancea, localnică: “Cum se udă șoseaua, cum pierd direcția și se duc în gardul omului. Șoseaua e sticloasă, e lucioasă, de când a făcut asfaltul nou. Când era asfaltul prost nu se întâmplă.”


Oamenii au cerut ajutorul primarului pentru a rezolva problema.


Nicu Ciprian Enea: ’’Cred că e o problemă la stratul de uzură. E adevărat, se circulă și cu viteză. Nu putem colabora foarte bine cu cei de la Drumuri Naționale. Am făcut mai mule adrese la care nu am primit niciun răspuns.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *