Delia vorbește cu sinceritate despre glumele acide care se fac despre ea pe motiv că mănâncă mult

Delia face declarații în legătură cu poftele ei amuzante ce au ajuns să fie motiv de glume pe seama ei.

Aceasta a devenit obișnuită cu astfel de glume piperate dar nu o deranjează absolut deloc, ba chiar ia parte la aceste glume cu mare drag și chiar se poate observa și pe filmări de câte ori mănâncă în platou și câți concurenți îi fac surprize ce îi ajung direct în stomac.


Cei 2 colegi ai săi din juriu, Cheloo și Bendeac, au obișnuit-o deja cu astfel de înțepături, de multe ori a declarat că a devenit imună la acest tip de glume. Totodată, pe platoul «iUmor» ajung deseori concurenți ce fac roast juraților iar acesta este motivul principal de ras la adresa artistei.


Deși se fac toate aceste glume își Delia recunoaște că nu prea se abține din mâncat atunci când îi este poftă sau foame, fizicul ei de invidiat îi lasă cu gură căscată și cu multe semne de întrebare pe cei ce o urmăresc.


Ea a declarat că singurul ei secret este că face sport zilnic și totuși încearcă să nu exagereze cu poftele pe care le are.


„Nu știu dacă atât de mult… (râde) Dar nu știu dacă e mai mult sau mai puțin decât alții. Când mi-e poftă sau foame, nu mă abțin. Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat Delia pentru revista VIVA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *