Andreea Marin, declarație de dragoste emoționantă pentru iubitul său

Andreaa Marin este una dintre cele mai iubite figuri din showbiz-ul românesc. În vârstă de 45 de ani, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său. Este vorba de Adrian Brâncoveanu, un afacerist român cu 10 ani mai tânăr decât ea.

De-a lungul anilor, Andreea Marin nu a avut prea mult succes atunci când a venit vorba de iubire. Relațiile ei din trecut au eșuat, însă a reușit de fiecare dată să își țină capul sus.

În urmă cu 3 ani, “zâna” l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, iar viața ei s-a schimbat în bine. De când sunt împreună, bruneta radiază pur și simplu.

Fosta prezentatoare nu a fost niciodată genul de persoană care să-și manifeste sentimentele în public. Viața ei personală a rămas privată, departe de curiozitatea oamenilor din jur.

Totuși, se pare că Adrian reprezintă ceva special pentru Andreea.

Cu ocazia zilei lui de naștere, vedeta a făcut un gest neobișnuit. Pe contul său personal de Instagram, ea a postat un mesaj emoționant pentru sufletul său pereche.

„Te trezești într-o zi îmbrățișând un om drag și înțelegi că acolo e locul tău. O mână se joacă în părul tău. Un zâmbet pornește firesc din colțul gurii tale. Ce altă fericire să vrei? Așa se întâmplă, viața te oprește lângă un om pe care să-l iubești”, a scris Andreea Marin.

Cu toții știm deja că Andreea este o fire sensibilă, deosebit de romantică. Cuvintele de dragoste pe care i le-a adresat iubitului nu ar trebui să surprindă pe nimeni. După mult timp, ea chiar a reușit să își găsească locul lângă un om cu sufletul bun, asemenea ei.

Fanii au fost cu adevărat suprinși de gestul vedetei. Le-au urat celor doi multă iubire și fericire, însă nu au uitat nici de Adrian. Bărbatul a primit multe urări din partea lor, fapt ce demonstrează cât de iubită de public este partenera sa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *