Karmen Minune a ajuns la psiholog! “Eu, pentru sufletul meu, mă rog …”

Cine ar fi crezut vreodată că fata celebrului cântăreț Adrian Minune, Karmen, ar putea întâmpina dificultăți în viață? Frumoasă, talentată și cu o familie care îi oferă iubire și susținere, pare că a primit tot ce a fost mai bun de la viață.

Totuși, adevărul ar putea să surpindă pe toată lumea. Vedeta a vorbit recent despre dificultățile pe care le întâmpină. A fost nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog, însă nu ascunde acest lucru.

Ședințele la psiholog sunt pentru Karmen un mod în care are grijă de interiorul ei. Tânăra consideră că liniștea sufletească este la fel de importantă ca și aspectul exterior. Într-o lume în care totul este pe repede înainte, ea a găsit puterea să pună pauză și să ia o gură de aer.

Karmen

Când se simte tristă, Karmen se roagă la Dumnezeu

De cele mai multe ori, se pare că vedeta se roagă. Acest lucru ar putea fi surpinzător pentru fanii săi, mai ales datorită vârstei fragede pe care o are. Totuși, nu ar trebui să uităm faptul că deși are doar 22 de ani, Karmen s-a maturizat foarte devreme. Este deja mămică, soție, are o carieră de invidiat și o reputație de păstrat.

Tatăl său, Adrian Minune, a crescut-o în cel mai bun mod posibil. A învățat-o importanța credinței și a respectului.

”Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru. De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ți singur la întrebarea asta și îți răspund și eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credința, pentru că ajungem foarte departe.”, a povestit tânăra.

Mesajul lui Karmen pentru fanii săi a fost mai mult un semnal de alarmă. Ea a atins și câteva subiecte mai sensibile, cum ar fi depresia, atacurile de panică și anxietatea.

La final, ea a vrut să își asigure fanii că vizitele la psiholog nu înseamnă neapărat că ai o problemă. Sănătatea mintală este la fel de importantă ca sănătatea corpului nostru.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *