Sia a devenit bunică! Ce declarații a făcut vedeta

În vârstă de 44 de ani, Sia are o carieră de succes și o familie minunată. Chiar dacă vedeta nu a devenit mamă pe cale naturală, ea a decis să adopte doi tineri în vârstă de 18 ani și să le ofere o șansă la o viață mai bună. Acum, artista a făcut anunțul: a devenit bunică!

Sia a păstrat secret faptul că este mamă. Numai cu puțin timp în urmă vedeta a decis să povestească fanilor despre familia sa și despre cei doi fii ai săi.

Din câte se pare, cei doi adolescenți urmau să fie dați afară din orfelinatul unde au crescut, iar acest lucru a înduioșat-o pe vedetă. În vârstă de 18 ani, cei doi rămâneau singuri pe lume, fără un acoperiș deasupra capului sau cineva care să îi ajute în viață.

Sia încearcă să le ofere băieților tot ce poate mai bun, iar efortuile ei sunt apreciate în totalitate. Pe lângă suportul material, ea le oferă sfaturi și afecțiunea de care au fost lipsiți atât de mult timp. Mai mult, copiii ei fac terapie, iar în scurt timp vor fi pregătiți să-și urmeze propriul drum în viață,

Experiența de mamă a schimbat-o mult pe vedetă. Cei doi băieți sunt de culoare, iar greutățile pe care le întâmpină au șocat-o pe Sia. Acum, se simte privilegiată pentru culoarea pielii ei și realizează cât de importante sunt problemele legate de rasism din societate. Se simte întregită, norocoasă și realizează cât i s-a schimbat viața în ultimul an.

„Sunt stânjenită de faptul că a fost nevoie să adopt doi fii negrii pentru a înțelege cu adevărat dificultățile cu care se confruntă zi de zi. Ar trebui să adresăm această problemă mai mult decât orice altceva.”, a declarat vedeta, vorbind despre rasism.

Sia a devenit bunică!

Mai mult, Sia a declarat recent că a devenit și bunică. Cel mai mic dintre băieți este implicat într-o relație și tocmai a devenit tătic. La 44 de ani, putem spune că vedeta este o bunică tânără, iar noul ei statut nu îi stă rău deloc.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *