Katy Perry se distrează de minune pe plajă. Actrița va naște curând

Katy Perry se pregătește să nască, însă asta nu o oprește să se mai și distreze. Artista a petrecut un weekend plăcut alături de logodnicul său, Orlando Bloom, pe o plajă însorită din Malibu. Nu s-a sfiit să-și arate burtica de graviduță, iar imaginile sunt pur și simplu adorabile.

Katy Perry mai are doar săptămâni și va deveni pentru prima oară mamă. Totuși, acest aspect nu o oprește să se bucure din plin de momentele pe care le petrece alături de iubitul său, Orlando Bloom.

Foarte fericită și îmbărcată cu un costum de baie alcătuit dintr-o singură piesă, ales într-o culoare aprinsă, cântăreața s-a distrat de minune pe plajă. S-a bălăcit, s-a bronzat, toate în timp ce Bloom și-a petrecut timpul explorând împrejurimile.

Chiar dacă este însărcinată, momentele de relaxare i-au prins foarte bine lui Katy. A fost toată numai un zâmbet și s-a bucurat liniștită de apa răcoritoare a mării. Nici măcar valurile, care i se tot izbeau de corp nu au împiedicat-o să înainteze curajoasă în apă.

 

Orlando Bloom este încântat să devină tătic

Katy Perry

Dintre toate cuplurile de la Hollywood, Katy și Orlando sunt printre cei mai iubiți. Fetița lor va veni pe lume curând, iar fanii abia așteaptă să vadă primele imagini cu micuța.

Numele copilei nu a fost încă ales, părinții declarând că se vor hotărî în momentul în care o vor ține în brațe pentru prima oară. Se pare că au deja o listă cu nume favorite, însă așteaptă să o cunoască pe micuță pentru a fi siguri de alegerea pe care trebuie să o facă.

„Abia aștept. Este o perioadă magică, atunci de parcă se coboară un înger pe pământ, anume așa este pentru mine. Abia aștept să o hrănesc, îmi plac nopțile liniștite în care lumea parcă e amorțită, iar copilul doarme. Atunci este cel mai liniștit în casă: doar voi, familia și copilul. Mama îl hrănește cu sân, iar tu, în acel moment înțelegi că ajuți o mică viață să crească în această lume.”, a declarat Orlando Bloom, încântat de sarcina iubitei sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *