Mai multe fotografii lansate pentru a marca nunta prințesei Beatrice

Alte două fotografii au fost lansate pentru a marca căsătoria prințesei Beatrice cu Edoardo Mapelli Mozzi, purtând o rochie de mireasă și bijuterii care i-au fost împrumutate de regină.

Una dintre cele două imagini noi arată mirele care-și trage mireasa. Cealaltă arată cuplul fericit ținându-se de mână. Nunta a avut loc în privat la Windsor vineri. Una dintre noile fotografii arată mirele care-și trage mireasa.

Cea de-a doua arată cuplul fericit care se ține de mână. Alte două imagini au fost făcute publice săptămâna trecută. Una l-a scos în evidență pe mire stând în apropierea bunicilor miresei, Regina și Ducele de Edinburgh, cu suficientă distanță între ei pentru a respecta distanțarea socială. Cealaltă l-a imortalizat pe unul dintre cei nou-născuți înconjurați de o arcadă de flori. Prințesa Beatrice a purtat o rochie vintage de Norman Hartnell din colecția Reginei. Aceasta a fost modificată pentru a se potrivi cu ea de către designerul Reginei, Angela Kelly și de designerul Stewart Parvin.

Moștenire de familie pentru prințesa Beatrice

Regina i-a permis și nepoatei să poarte aceeași tiara pe care a purtat-o ​​în ziua nunții. Tiara cu franjuri de diamante a fost realizată inițial în 1919. A fost făcut  pentru Regina Maria de Garrard dintr-un colier de diamante dat de regina Victoria pentru nunta ei. La fel ca și în cele două fotografii anterioare, niciuna dintre noile imagini nu o arată pe tatăl miresei. Acesta s-a retras din îndatoririle regale anul trecut și s-a confruntat cu întrebări despre legăturile sale cu Jeffrey Epstein.

Nunta a avut loc la Capela Regală a tuturor Sfinților, la Royal Lodge, pe moșia Windsor. Palatul Buckingham a declarat că, în loc de nuntă, cuplul a decis să organizeze o mică ceremonie privată cu regina, prințul Filip, părinții și frații lor după ce nunta lor trebuia amânată în mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *